Categories
Uncategorized

NY POD: AKTIV & GLAD

LIVSTILSPODCAST: Renate Bolland, gründeren bak treningskonseptet Trenpanett.no som holder til i Trondheim har sammen med forfatter og foredragsholder Nina Hanssen startet en podcast for å inspirere og motivere alle mennesker til et mer aktivt liv. I den første episoden får du møte vår gjest Hege som ved hjelp av trening og et mer bevisst kosthold gikk ned 20 kilo på 16 uker. Det er første gang vi lager podcast og vi håper du liker den og blir inspirert til en livsstilsendring. Kanskje inviterer vi deg til vår neste sending?

(Podcasten er redigert av Amalie Nielsen)

By Nina Hanssen

Nina Hanssen er en engasjert foredragsholder og bestselger forfatter som elsker å motivere mennesker til å realisere sitt potensiale. Hun har så langt utgitt 8 bøker om både positiv psykologi, flow, pusteteknikker, fysisk trening og bøker om politikk og samfunnsliv og også kriminalomsorg Noen er utgitt på engelsk og på dansk.

Hun er samfunnsengasjert og snakker levende om hvordan vi alle kan bidra til å nå FNs bærekraftsmål. Hun bruker både humor og forskning for å gi deg godfølelsen og følelsen at det nytter.

Trenger konferansen din en feiende inspirerende avslutning, er Nina Hanssen rett dame på rett plass! Du kan kontakte henne på Talerlisten her https://talerlisten.no/profil/nina-hanssen/ eller via eposten: nina@flowcom.no

Leave a comment