Categories
Uncategorized

Tilbake på jobb og mangler motivasjon midt i pandemien?

ERFARINGSBLOGGEN

I går natt fikk jeg ikke sove. Jeg lå og grublet på hvordan det blir å komme tilbake til jobben etter en svært annerledes sommerferie. Men et solstreif da jeg hentet avisene i postkassen og en deilig kaffekopp på hjemmekontoret gjorde susen.

Jeg tenker det er mange av oss som har startet opp på jobben i dag og som leter etter inspirasjon. Overgangen fra feriemodus til arbeidsmodus kan være tøff også til vanlig. Men i år er nok de fleste av oss preget av pandemien som herjer og usikker på hva høsten og resten av året vil se ut. Slik er det også for meg. Alle reiseplaner er foreløpig lagt på is, men jeg er åpen for å prøve nye ting både på jobb og hjemme.

For å holde hode klart har jeg tilbrakt mye tid i skog og mark i sommerferien, men jeg har også fått noen dårlige uvaner…

View original post 785 more words

By Nina Hanssen

Nina Hanssen er en engasjert foredragsholder og bestselger forfatter som elsker å motivere mennesker til å realisere sitt potensiale. Hun har så langt utgitt 8 bøker om både positiv psykologi, flow, pusteteknikker, fysisk trening og bøker om politikk og samfunnsliv og også kriminalomsorg Noen er utgitt på engelsk og på dansk.

Hun er samfunnsengasjert og snakker levende om hvordan vi alle kan bidra til å nå FNs bærekraftsmål. Hun bruker både humor og forskning for å gi deg godfølelsen og følelsen at det nytter.

Trenger konferansen din en feiende inspirerende avslutning, er Nina Hanssen rett dame på rett plass! Du kan kontakte henne på Talerlisten her https://talerlisten.no/profil/nina-hanssen/ eller via eposten: nina@flowcom.no

Leave a comment